ŠPANAC MENJA ŠPANCA: Duško Ivanović dobio nove pomoćnike u stručnom štabu

Novosti online

08. 08. 2023. u 14:37

PRVI pomoćnik trenera Crvene zvezde Duška Ivanovića prošle sezone bio je Španac Karles Marko. On je napustio crveno-bele i otišao u Barselonu. Sada je stigla njegova zamena, takođe španski stručnjak.

ШПАНАЦ МЕЊА ШПАНЦА: Душко Ивановић добио нове помоћнике у стручном штабу

Photo: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović

Klub sa Malog Kalemegdana je na zvaničnom sajtu objavio da će crnogorskom strategu u narednoj sezoni pomagati Arturo Alvares i Tomislav Tomović.

Alvares (46) je bogato iskustvo sticao vodeći više klubova u Španiji, ali i nacionalni tim Paragvaja, kao i svoju sportsku akademiju. Pre dolaska u Crvenu zvezdu trenirao je Melilju i Palensiju u Španiji, a zatim i portugalsku Benfiku.

Potom se vratio u Španiju gde je bio na klupi jednog od najpoznatijih programa za razvoj mladih igrača KK Prat, a nakon toga je vodio Palmeiras i Uberlandiju iz Brazila.

Alvares nije mogao da sakrije oduševljenje što će raditi u Crvenoj zvezdi.

- Hiljadu hvala vrhunskoj agenciji, koja mi je u svakom trenutku verovala, jednom od najboljih klubova na svetu, ekipi Crvene zvezde, što mi je omogućila da radim u njihovoj organizaciji, a posebno jednom od najboljih trenera na svetu Dušku Ivanoviću, koji mi je dozvolio da budem uz njega. Sa ogromnom željom da počnemo da radimo i uživamo u našem sportu, košarci - napisao je on na Instagramu.

Drugo ime na klupi Crvene zvezde je Tomislav Tomović, dosadašnji asistent Marka Baraća u stručnom štabu ekipe Mege. Desetogodišnje trenersko iskustvo sticao je kao član stručnih štabova u timovima OKK Beograda, Slodesa, kineskog Šandonga i KK Mega. Tomović (40) se vraća u Crvenu zvezdu u kojoj je nastupao kao igrač pre 20 godina.

Zvezda trenutno ima u svom stručnom štabu prvog tima Duška Ivanovića, Artura Alvaresa, Nenada Jakovljevića, Tomislava Tomovića. Kondicioni treneri ostaju Vladan Radonjić i Igor Tomašević.

BONUS VIDEO: SVE PRŠTI OD DUELA: Trening košarkaške reprezentacije Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um