JEZIVO: Strašan pad evropske košarkaške zvezde, mnogi u hali se odmah uhvatili za glavu (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Novosti online

20. 08. 2023. u 17:27

POLjSKA je pobedila Bosnu i Hercegovinu i osvojila kvalifikcioni olimpijski turnir, ali je taj meč ostao u senci teške povrede poljskog košarkaša Aleksandera Balcerovskog.

ЈЕЗИВО: Страшан пад европске кошаркашке звезде, многи у хали се одмах ухватили за главу (УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК)

Foto: Tviter

U samoj završnici četvrte četvrtine on je pokušao da, na dodavanje novog igrača Partizana, Mateuša Ponitke, loptu zakuca u koš selekcije BiH, ali kako je ispod njega ostao Jusuf Nurkić, Balcerovski ne samo da nije uspeo u svojoj nameri - već je, izgubivši ravnotežu, strašno pao.


Nurkić je i sam završio na parketu, držao se nakratko za usta, ali se on sam pridigao, za razliku od poljskog centra koji je uz pomoć drugih napustio parket i više se na njega nije vraćao.


Pred vama je snimak jezivog pada reprezentativca Poljske i molimo da, ako može da vam pozli od gledanja takvih scena, ne emitujete snimak, jer je uznemirujuće sadržine.
---
---

Do izlaska sa terena, Balceovski, član Panatinaikosa, je uz 14 poena imao i sedam skokova, te tri asistencije.

U pobedi Poljske od 76:72 istakao se najviše Mihal Sokolovski, i to sa 16 poena i sedam skokova, a isti toliki košgeterski učinak imao je reprezentativac Bosne i Hercegovine Aleksandar Ilić, uz skok više.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)