DOSTA JE! Muta Nikolić pred Mundobasket: Muka mi je od "mučenja" Nikole Jokića

Novosti online

23. 08. 2023. u 10:23

MIROSLAV Muta Nikolić je proveo dobar period u reprezentaciji SR Jugoslavije, kao pomoćnik Željka Obradovića, a onda i u Srbiji kao asistent Aleksandra Đorđevića.

ДОСТА ЈЕ! Мута Николић пред Мундобаскет: Мука ми је од мучења Николе Јокића

FOTO: N. Paraušić

On je jedan od onih koji najbolje znaju šta je nacionalni tim i patriotizam igranja za reprezentaciju. Popularni Muta je u intervju za "Sportklub" pred start Mundobasketa govorio i o Nikoli Jokiću.

- Muka mi je od "mučenja" Nikole Jokića. Čovek je umoran, iscrpljen dugom NBA sezonom. Pa je l' igrao u Kini 2019, pa prošle godine na EP… I u prošlosti su otkazivali, pa šta… Niko se ne tera u nacionalni dres. I šta znače prozivke da nisi patriota ako se ne odazoveš selektoru.

FOTO: FIBA.Basketball

 

Okrenuo se i komentarima da se razmatra stranac u nacionalnom timu, ideji kojoj očigledno nije naklonjen.

- A neki pominju stranca u srpskoj reprezentaciji, pa njega bi platili. Bolje bi nam bilo da se vratimo na sistem premija (igrači i stručni štab) kao nekada. Vremena se (ne) menjaju. Lično i trenerski, ne želim stranca u dresu Srbije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

NIJE PROBLEM KAD MLADI IGRAČI POGREŠE, PROBLEM JE KAD TO URADE ISKUSNI! Vladan Milojević nakon poraza Zvezde od Intera u Ligi šampiona