"GDE IH NAĐOŠE?!" Košarkaši Slovenije u šoku što neće igrati protiv Srbije u polufinalu Mundobasketa

Novosti online

06. 09. 2023. u 19:13

Košarkaš Slovenije Zoran Dragić bio je vidno razočaran suđenjem posle današnjeg poraza od Kanade (89:100) u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, upitavši gde Svetska košarkaška federacija (FIBA) pronalazi "takve sudije".

ГДЕ ИХ НАЂОШЕ?! Кошаркаши Словеније у шоку што неће играти против Србије у полуфиналу Мундобаскета

FOTO: FIBA.Basketball

"Ne radim ja za FIBA, pa ne znam gde nađu takve sudije, ali moraju malo da gledaju više video snimak i da vide šta rade. Jednostavno, mi moramo da igramo košarku i ne smemo da se bavimo sudijama", rekao je reprezentativac Slovenije.

Dragić ističe da se njegova ekipa hrabro borila protiv Kanade.

"Mislim da smo dobro odigrali prvo poluvreme. Igrali smo dobru odbranu, i tu su bile neke sudijske greške ali mora se ići preko toga. Odlučujuća je bila treća četvrtina u kojoj smo izgubili dve ili tri lopte na prvom pasu. Došli su do lakih poena i to ih je odvojilo od nas jedno osam, devet poena. Teško je kad zaostaješ i bilo je prekasno da se vratimo", rekao je Dragić.

On je dodao da u poslednjem periodu tim nije uspeo da se vrati bez pomoći Luke Dončića, koji je na šest minuta i 37 sekundi do kraja meča zaradio i drugu tehničku grešku.

"Mi smo probali da se smirimo. Znate kakav je igrač Luka, oni su se dobro pripremili i pokušali su da ga isprovociraju. Nažalost sudije nisu napravile svoj posao, dobio je dve tehničke i onda smo morali da igramo bez njega u četvrtoj četvrtini", zaključio je Dragić.

Slovenija već u četvrtak igra meč protiv Litvanije u razigravanju za pozicije od petog do osmog mesta., a Kanada protiv Srbije, u petak, u polufinalu.

Bonus video: "NISMO MNOGO PRIČALI..." Milutinov posle plasmana u polufinale Mundobasketa

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024