"JA OVO NISAM VIDEO U ŽIVOTU!" Marko Gudurić o tome kako Avramović i Dobrić igraju odbranu

Novosti online

08. 09. 2023. u 13:25

Košarkaška reprezentacija Srbije je prošla u finale Svetskog prvenstva, a Marko Gudurić je u jednom trenutku ostao bez reči posle meča.

ЈА ОВО НИСАМ ВИДЕО У ЖИВОТУ! Марко Гудурић о томе како Аврамовић и Добрић играју одбрану

Screenshot: RTS

Podsetimo, Srbija je fantastičnom igrom pobedila Kanadu i tako obezbedila medalju. Da li će biti srebrna ili zlatna, odlučivaće nedeljni megdan sa pobednikom drugog polufinala, Sjedinjene Američke Države - Nemačka.

Upitan o tome kako mu se čine Aleksa Avramović i Ognjen Dobrić i ono što donose dobrom odbranom, nasmejao se:

- Šta reći?! Ja ne znam... Ja ovo nisam video u životu, u karijeri! Ovakvu energiju... Stvarno ne znam. Ovo je neverovatno! Samo mogu da poželim da se dobro naspavaju večeras i sutra, pa da nastave u ovom ritmu. Mi se trudimo da ih ispratimo, da svi budemo agresivni, ali... od njih sve počinje. Jako sam srećan što delim teren sa njima. Dobrića poznajem otkako smo mali bili, a sada i sa Aleksom... Velika je čast i privilegija igrati sa njima i ostalima. Samo da nastavimo u tom ritmu - rekao je Gudurić.

Bonus video: "LUDAČKI JE BILO OD STARTA" Marinković, Gudurić i Jović o polufinalu Mundobasketa

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)