Košarkaška reprezentacija Srbije je prošla u finale Svetskog prvenstva, a tamo neće igrati sa "već viđenim" Amerikancima, već senzacionalnim Nemcima. Koji mogu da se podiče da su od "orlova" bolji u nekoliko stvari. Tačnije, u njih pet.

Marko

09.09.2023. 02:00

Nije bitno kako stvar stoje. Bitno je da su dali sve od sebe, ne ocekivano, odkazani. Neka oni pe**%cine fudbaleri gledaju i nek im bude sramota da uopste stavi dres drzave. Sta ce nam nacionalni stadion, za koga? Dosta je njih!!

Darko

09.09.2023. 02:07

Statistika ovde nema nikakve veze, ni oni ni mi nismo igrali sa istim protivnicima. To je isto kao i kladionice sto su otpisale Srbiju i Nemacku, a desilo se da su i Srbija i Nemacka pobedili u polufinalu.

Duško

09.09.2023. 07:31

Statistika je statistika, motiv je ono što Srbija mora da ima kad izađe na teren. Znamo da su protivnici unuci i praunuci onih koji su bombardovali, klali ,ubijali srpstvo i Srbiju. Geni su isti i kod ovih. E, pa tako se onda i ponašajmo na parketu. Sigurno će osveta biti slatka.

Neko iz mase

09.09.2023. 10:00

Neradujte se prije nego pobjedimo uvijek neko preuveličavanje i preočekivanje za naše igrače. Radujemo se kada se sretno završi a ne mi smo nad nad nad pa ćorak takvi smo mi Srbi obično sve pogrešno radimo.