"FIBA NEKA OPET PRAVI LISTU": Vanja Marinković zagrmeo nakon finala Mundobasketa, zbog ovih reči svi će biti ponosni

Novosti online

10. 09. 2023. u 17:25

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je u finalu FIBA Svetskog prvenstva od Nemačke, a nakon meča Vanja Marinković posle meča poslao je moćnu poruku.

ФИБА НЕКА ОПЕТ ПРАВИ ЛИСТУ: Вања Маринковић загрмео након финала Мундобаскета, због ових речи сви ће бити поносни

FOTO: FIBA.Basketball

Srbija je po drugi put vicešampion sveta, a razloga za ponos imaju izabranici Svetislava Pešića. 

- Veliki je uspeh za sve nas. Utučeni smo zbog poraza. Emocije nas drmaju. To je normalno. Treba da budemo ponosni i srećni. Glava gore što bi rekao Kari. Iskreno, nije išlo tokom kojim smo mi hteli. Bilo je nerešeno na poluvremenu. Izašli su bolji od nas, ne mogu reći sa većom željom. Imali smo je i mi. Za tim kakav je nemačka dovoljno je bilo da uhvate ritam. Mogli smo još ranije da se vratimo na neke njihove greške,. jesmo na kraju ali nije bilo vremena, istakao je Marinković. 

- Kada smo se skupili. Da pogledate ekipu, niko ne bi verovao da ćemo doći do finala Svetskog prvenstva, a borili smo se do kraja. Moglo je drugačije, znaš... nemamo mi tu puno izbora. Moramo da se borimo. Svi smo gladni bili pobede. To je sport... Poručio je Marinković i onda dodao: 

- Da nam je neko rekao 26. jula da ćemo biti na Olimpijskim igrama bez kvalifikacionog turnira i da ćemo nositi srebrnu medalju oko vrata, ne znam... bila je na početku turnira FIBA rang lista, Srbija nije bila u top 10, možda bi trebalo da je prave opet, rekao je Marinković. 

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu