"KRIVO MI JE"... Nikola Milutinov otvorio dušu nakon finala Mundobasketa 2023

Novosti online

10. 09. 2023. u 18:03

CENTAR reprezentacije Srbije Nikola Milutinov bio je samokritičan nakon poraza u finalu.

КРИВО МИ ЈЕ... Никола Милутинов отворио душу након финала Мундобаскета 2023

M. Vukadinović

Nikola Milutinov bio je odličan tokom Mundobasketa 2023 godine, objektivno gledano, jedan od najboljih cenatara na prvenstvu, tako je bilo sve do finala kada su Nemci pronašli recept kako da ga sačuvaju. 

- Nisam bio na nivou kao na čitavom turniru i mnogo mi je teško zbog toga. Srebro je veliki uspeh, moglo je i bolje, ali niko sem možda nas i trenera nije verovao, ali pokazali smo timsku igru tokom čitavog turnira i... Samo treba da radimo, verujemo u sebe i doći će to zlato jednog dana. Udvajali su me, tražio sam svoj ritam, pokušavao malo i na silu da nađem sebe, nisam uspevao kroz čitavu utakmicu i krivo mi je... Šta je, tu je, gotova je utakmica, moram da nastavim da radim bolje i da se spremim za sledeću godinu. rekao je Milutinov posle finala Svetskog prvenstva.

Pohvalio je centar reprezentacije Srbije Nemačku za fantastično odigran turnir. 

- Došli su sa najboljim timom što imaju, igrali čitav turnir odlično, nisu imali nijedan poraz. Zasluženo su došli do zlatne medalje. Nadam se da ćemo sledeće godine napraviti korak više.

Gubili su izabranici Svetislava Pešića i 12 razlike u poslednjoj deonici, nisu se ipak predavali. 

- Nismo odustali. Pokušali smo da se vratimo, bio je taj šut iz kornera za izjednačenje, nažalost, nije ušao. To je košarka, nekad lopta uđe, nekad ne uđe. Večeras nije htela i moramo da nastavimo da radimo i budemo bolji, zaključio je Milutinov.

BONUS VIDEO: Poklon i ovacije pune "Arene" za Jana Veselog  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)