U PARTIZANU ČUPAJU KOSU! Kevin Panter kao da nije počeo sezonu, a sad i ovo...

Novosti online

27. 10. 2023. u 08:56

Kevin Panter ove sezone nije ni bleda senka onog prošlogodišnjeg igrača. Amerikanac je u derbiju protiv Zvezde bio daleko od junaka meča i iako je na terenu proveo 28 minuta, ubacio je osam poena, uz dve trojke, ali i uz čak sedam izgubljenih lopti.

У ПАРТИЗАНУ ЧУПАЈУ КОСУ! Кевин Пантер као да није почео сезону, а сад и ово...

FOTO: M. Vukadinović

Bez obzira na njegove oscilacije, svi u Partizanu će sa posebnom pažnjom iščekivati vesti o njegovom stanju dok se odmah približava novi derbi sa podjednako važnim ulogom - posebno posle poraza crno-belih od Mege u Hali sportova.

U neformalnom razgovoru sa novinarima posle derbija američki košarkaš je potvrdio da ide na magnetnu rezonancu oko 11 sati i da će tada znati više o stanju povrede, o čemu je pričao i Željko Obradović na konferenciji za medije.

- Kevina bole obe noge, sutra će ići da snimi, ne znamo u kakvom je stanju. To je važno i hvala i njemu i Alenu Smailagiću na tome što su nastupali - rekao je Obradović na konferenciji za novinare.

Crno-belima je informacija o svakom igraču važna, pogotovo o lideru, jer nemaju vremena za odmor i oporavak...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PREKO NOČI SAM OSTAO BEZ SVEGA: Ispovest Saše Popovića o teškom periodu života