EVROLIGA OVO NE PAMTI: Turci usred Minhena skandirali Dušanu Tadiću (VIDEO)

Novosti online

28. 10. 2023. u 14:42

NEVEROVATNE scene viđene su na duelu Fenerbahčea i Bajerna u Evroligi. Slavio je u Minhenu turski klub 76:67, a veliku pažnju privukao je Dušan Tadić, koji nije ni bio u dvorani.

ЕВРОЛИГА ОВО НЕ ПАМТИ: Турци усред Минхена скандирали Душану Тадићу (ВИДЕО)

Alex Nicodim / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Veliki broj turskih navijača popunio je halu u Bavariji, a u jednom trenutku pokazale su gostujuće pristalice koliko im znači dolazak Dušana Tadića.

Navijači turskog tima pevali su kapitenu fudbalske reprezentacije Srbije, iako on nije bio prisutan u dvorani.

Na repertoaru je bila čuvena navijačka pesma "Freed from desire", koju tokom poslednje decenije razne navijačke grupe koriste kako bi isticali pojedince iz svog tima. Pogledajte:

Kapiten Srbije se preselio iz Ajaksa u Fener ovog leta. Brzo je pokupio simpatije navijača. Sa njim na terenu tim deluje nepobedivo - vezali su 18 trijumfa u nizu, postigao je šest pogodaka uz četiri asistencije, a imao je priliku da ponese i kapitensku traku.

Trenutno je Fenerbahče lider svoje grupe u Konferencijskoj ligi sa maksimalnih devet bodova, ali i turskog prvenstva gde su pobedili na svih devet utakmica.

Meč u Minhenu obeležio je i zanimljiv detalj kada se u centru pažnje našao Marko Gudurić. Srpski košarkaš davao je izjavu nakon pobede kada je do njega doleteo balon, a zatim i poruka "Volim te", na šta je adekvatno reagovao!

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić