VILDOZA OPET OBLAČI CRVENO? Pukla veza Atamana i Argentinca

Novosti online

07. 11. 2023. u 18:40

PANATINAIKOS je tokom leta doveo 11 novih igrača. Jesen je tek u zamahu, a grčki velikan koji pokušava da obnovi slavne dane uveliko planira rekonstrukciju ekipe. 

ВИЛДОЗА ОПЕТ ОБЛАЧИ ЦРВЕНО? Пукла веза Атамана и Аргентинца

Foto: Evroliga

Jedan od igrača koji stoje u blizini izlaznih vrata je prošlosezonski bek Crvene zvezde Luka Vildoza, koji nije ispunio očekivanja trenera "zelenih" Ergina Atamana i sve ređe se nalazi u glavnoj ulozi. Italijanski mediji navode i probleme u njihovim odnosima, najavljujući skori rastanak.

- Vildoza ima platu od 1.800.000 evra po sezoni, moguće je da će biti dostupan od 2. januara. Mogao bi da bude predmet razmišljanja milanske Olimpije u nedostatku rešenja na toj poziciji - ističe se u tekstu milanske "Republike".

U prilog tome ide i dolazak u Atinu Kendrika Nana, 28-godišnjeg američkog beka koji svojevremeno bio veliki prospekt Majamija. U karijeri je odigrao 212 NBA utakmica, najbolja sezona bila mu je početnička u dresu Hita kada je prosečno beležio 15,3 poena. 

Vildoza nije jedini igrač Panatinaikosa kome se smeši odlazak iz Atine. Ataman nije zadovoljan ni učinkom španskog reprezentativca Huanča Ernangomeza, koji je doveden iz NBA kao najveće pojačanje. Interesovanje je već pokazao Real Madrid, koji ima spremnu ulogu u timu za igrača njegovog profila.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!