ANĐUŠIĆ O NAJNOVIJEM POJAČANJU KK PARTIZAN: "Deluje mi kao..."

Tanjug

08. 11. 2023. u 16:14

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić rekao je danas da je vreme da "crno-beli", posle dva poraza na domaćem terenu u Evroligi, konačno kod kuće pobede Fenerbahče.

АНЂУШИЋ О НАЈНОВИЈЕМ ПОЈАЧАЊУ КК ПАРТИЗАН: Делује ми као...

FOTO: M. Vukadinović

- Očekuje nas sutra jako bitna utakmica pred našim navijačima. Dočekujemo jednu od najboljih ekipa u dosadašnjem delu Evrolige. Igraju dobru košarku, imaju skor 5-1 tako da nas očekuje jako ozbiljna, kvalitetna i zahtevna utakmica. Verujemo da smo se spremili dobro i da ćemo pokazati pravu igru, rekao je Anđušić na konferenciji za novinare.

Utakmica će biti odigrana sutra uveče u Štark areni od 20.30 sati.

Partizan je u poslednja dva meča kod kuće izgubio od Fenerbahčea, a u gostima dva puta slavio.

- Mislim da je vreme da pobedimo kod kuće i da odbranimo domaći teren. Stalno govorimo koliko je bitno da se odnesu te pobede kad smo domaćini, jer znamo koliko to znači nama i našim navijačima i koliko je to bitno za skor na kraju lige. Potrudićemo se da sutra promenimo tu statistiku i da pobedimo kod kuće, kazao je bek "crno-belih".

Anđušić je kratko govorio i o Brunu Kaboklu.

- Odradio je samo jedan trening, predstoji nam naredni period da se dobro upoznamo. Znamo svi da se radi kvalitetnom igraču, ozbiljnom atleti, koji će sigurno da doprinese našoj igri i skoku tima. Verujem da će se brzo uklopiti, deluje kao dobar momak i mi smo tu da mu što bolje olakšamo adaptaciju na novu sredinu i novi tim, zaključio je Anđušić.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)