"GLEDAM ONAJ REZULTAT NA KRAJU..." Željko Obradović imao šta da kaže o porazu Partizana od Bajerna

Novosti online

15. 11. 2023. u 22:59

Partizan je izgubio od Bajerna posle vrlo zanimljive evroligaške utakmice u Minhenu, a trener crno-belih Željko Obradović na svoj način je prokomentarisao konačan ishod.

ГЛЕДАМ ОНАЈ РЕЗУЛТАТ НА КРАЈУ... Жељко Обрадовић имао шта да каже о поразу Партизана од Бајерна

Photo: Partizan Mozzart Bet/Emilija Jovanović

Podsetimo, Partizan je isprva vodio, potom upao u velike probleme, na kraju izborio neizvesnu završnicu, koju je nemački klub u svoju korist "prelomio" kada je Silvan Fransisko postigao poene dok je bio fauliran.

Tada je, 73 sekunde pre kraja, odveo Bajern na, ispostvailo se nenadoknadivih, +4. 

- Gledam onaj rezultat na kraju... piše devet razlike i neko će da pomisli da je ovo bila laka utakmica za Bajern. Ali, samo jedan posed lopte je odlučio ishod ovog meča. Dat koš i dodatno slobodno bacanje u ključnom trenutku. To je to - bilo je sve što je Obradović rekao za Evroliga TV.

Na konferenciji za štamu, naravno, bilo je dodatne analize:


"Mi smo odlično igrali veći deo prvog poluvremena, posle pada i igri smo se vratili u finišu ali nismo uspeli da dođemo do preokreta", rekao je Obradović pred medijima.


Trener Partizana je u nedelju posle poraza od Igokee pričao o problemu motivacije igrača. Na pitanja novinara Tanjuga da li je igračima potrebna veća motivacija od ovako fenomenalne atmosfere kakvu su večeras napravili "grobari" i šta Partizan može da uradi da popravi odbranu jer prima previše poena u poslednje vreme, Obradović je dao jasan odgovor:


"Oba pitanja su dobra i lepa, ali oba pitanja su za igrače. Da li možemo da popravimo odbranu? Sa ovakvim rasporedom i načinom na koji igramo nije lako, jer nemamo mnogo vremena za to, ali ima nekih situacija koje su stvar želje, da se odigra pametnije pre svega i da u toj borbi za poziciju i skok, da budeš malo hrabriji i odlučniji i u tom smislu može da se popravi. Optimisti smo".


Obradović je konferenciju za medije okončao zahvalnošću domaćinu.


"Hvala Bajernu i njihovim ljudima na fenomenalnoj dobrodošlici, osećali smo se ovde kao kod kuće i učinićemo sve da im uzvratimo na isti način u Beogradu", zaključio je Obradović.
 

BONUS VIDEO: Srbi teško prihvataju da neko nešto bolje radi od njih, zbog ovoga su momci šampioni

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (1)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima