JOKIĆ PREGAŽEN U OHAJU: Srbi napravili šou za Nikolu, ali uzalud (VIDEO)

Novosti online

20. 11. 2023. u 06:42

Srbija do Ohaja, do Klivlenda. Srpsko kolce razvezlo se u dvorani Roket Mergejdž Fild haus pre početka utakmice NBA lige, Klivlend – Denver.

ЈОКИЋ ПРЕГАЖЕН У ОХАЈУ: Срби направили шоу за Николу, али узалуд (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Srpska kulturno-umetnička društva potrudila su se da se as Nagetsa oseća kao kod kuće, u svom Somboru. Ipak, to nije pomoglo Jokiću, Denver je poražen od Kavalirsa u Ohaju - 109:121.

Srpski centar Nikola Jokić nije bio uobičajeno efikasan iako je sinoćni meč završio sa dvostrukim dvocifrenim učinkom od 18 poena i 10 skokova, uz sedam asistencija za nešto manje od 28 minuta na terenu.

Ulogu vođe tima u efikasnosti preuzeo je Majk Porter sa 21 poenom, ali ni to nije mnogo pomoglo aktuelnim šampionima da izbegnu poraz na gostovanju u Ohaju od, za igru raspoloženog, Klivlenda.

Od samog početka meča domaćini su preuzeli inicijativu i meč vodili ka sigurnoj pobedi, a tim Majkla Melouna nije uspevao da pruži adekvatan otpor, pa su četvrtim porazom sezoni prepustili lidersku poziciju Zapada Minesoti.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Darijus Garland sa 26 poena i šest asistencija, a odlično su ga pratili Krejg Porter sa 21 poenom, Ejvan Mobli sa 16, Džeret Alen sa 15, Džordž Nijang sa 12 i Maks Strus sa 11 poena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića