"LAŽE, LJUDI, ON JE PSIHOTIČNI TAKMIČAR": Nikola Jokić na "udaru" bivše NBA zvezde

Novosti online

06. 12. 2023. u 11:34

Nikola Jokić igra sezonu života. Srpski centar je lider NBA lige po broju poena, skokova i asistencija, što je nezapamćeno u svetu košarke.

ЛАЖЕ, ЉУДИ, ОН ЈЕ ПСИХОТИЧНИ ТАКМИЧАР: Никола Јокић на удару бивше НБА звезде

FOTO: Tanjug/AP

Biti najbolji u tri najbitnije statističke kategorije samo po sebi je dostignuće koje ne deluje realno, a ako se uzme u obzir da u Americi vlada mišljenje da Nikolu "uopšte ne zanima košarka", onda dolazimo do paradoksa.

Međutim, ima i onih koji ne veruju u ovu priču koju Džoker plasira, a jedan od njih je i bivši NBA košarkaš, a danas uspešni analitičar Džej Džej Redik.

Govorio je fenomenalni šuter o Nikoli i njegovim radnim navikama.

- Mislim da se tu preteruje. Ja baš mislim da on daje sve od sebe. Zaista verujem u to. Ta priča kako on na leto ide kući i ne pipa košarkašku loptu, i onda dođe i u prvoj nedelji sezone beleži prosek 30-12-9, ja ne bih naseo na to - rekao je Redik.

Nikola je apsolutni lider Nagetsa, kako na terenu, tako i van njega, a to apostrofira i Redik.

- On je apsolutni psihotični takmičar - rekao je Džej Džej.

Šta god da je, majstor je, jer ono što Nikola Jokić radi u Americi nikad nije nijedan evropski igrač, a i retki su domaći primeri.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

VELIKA TUGA: Preminuo mladi trener