"BILO JE NEKOLIKO DOBRIH MINUTA..." Željko Obradović je ovako reagovao odmah posle poraza Partizana od Zvezde u Evroligi

Novosti online

04. 01. 2024. u 22:14

Utakmica Crvena zvezda - Partizan u Evroligi nije protekla kako se nadao trener crno-belih, pa i ne čudi njegova reakcija posle derbija u elitnom društvu.

БИЛО ЈЕ НЕКОЛИКО ДОБРИХ МИНУТА... Жељко Обрадовић је овако реаговао одмах после пораза Партизана од Звезде у Евролиги

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Partizan je prilično glatko izgubio od Zvezde, posle čega je njegov strateg Željko Obradović ovako reagovao pred kamerom Evroliga TV-a, nakon što je upitan kako mu se činila utakmica u kojoj je njegova ekipa tek u završnici popravila utisak:

- Da, bilo je nekoliko dobrih minuta, ali čestitke Zvezdi, bila je bolja. Bilo je normalno što smo probali da reagujemo (posle lošeg prvog poluvremena), ali to nije bilo dovoljno, pa je naš suparnik zaslužio pobedu - rekao je trener crno-belih i otišao u svlačionicu, posle čega ga je čekala i konferencija za štampu.

Inače, Obradović se "našao i među navijačima Zvezde" na ovoj utakmici, jer su njegov lik stavili na jedan od barjaka na dve motke, što možete videti u vrhu ove vesti. A brojne druge fotografije sa večitog derbija, kao i najzanimljivije detalje sa njega, pogledajte u nastavku:

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona