KAKAV ČOVEK! Ovo je Alen Smailagić uradio nakon što je slepi momak otpevao pesmu "delija" pred Crvena zvezda - Partizan u Evroligi! (FOTO)

Novosti online

04. 01. 2024. u 20:19

Crvena zvezda i Partizan sastali su se u 19. kolu Evrolige, a pred taj večiti derbi desila se scena za pamćenje.

КАКАВ ЧОВЕК! Ово је Ален Смаилагић урадио након што је слепи момак отпевао песму делија пред Црвена звезда - Партизан у Евролиги! (ФОТО)

EuroleagueTV

Zapravo, dve.

Najpre je, uoči himne Evrolige (koju "delije" već godinama nadjačavaju svojim pevanjem, još otkako su evroligaški čelnici Zvezdu kaznili nakon što je njen navijač, Marko Ivković, ubijen u Istanbulu), cela beogradska Arena pevala jednu pesmu.

U pitanju je obrada čuvenog hita "Računajte na nas", koji je, doveden na centar igrališta, otpevao slepi momak, Nemanja Crnatović.

I dok je, zdušno, zajedno sa njim, crveno-bela Arena (koju su Zvezdini navijači na poseban način "obojili" u boje voljenog im kluba) pevala pomenutu pesmu, igrači i stručni štab Partizana su se dogovarali oko poslednjih detalja pred početak derbija.

A onda, poseban momenat u najvećoj dvorani koju Srbija ima.

Kada je Nemanja Crnatović završio sa pevanjem, jedna osoba je prišla da mu pomogne da izađe sa igrališta, a izvođača pesme publika je nagradila aplauzima. Tom aplaudiranju se, na iznenađenje mnogih, pridružio i košarkaš Partizana, Alen Smailagić:

Alen Smailagić aplaudira slepom Nemanji Crnatoviću koji je otpevao pesmu "delija" pred večiti derbi u Evroligi / EuroleagueTV

"Smajli", kako ga još od njegovih NBA dana u Golden stejtu zovu saigrači, a taj nadimak imao je i u prvim reprezentativnim nastupima u dresu Srbije, pokazao je ljudsku veličinu.

Nagradio je aplauzom ono što jeste bilo za aplauz, zasluživši tako i sam jedan takav.

Smailagić aplaudira slepom pevaču Zvezdine navijače pesme pred večiti derbi u Evroligi / EuroleagueTV

Utakmicu Crvena zvezda - Partizan možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)