FRKA U SLOVENIJI! Igrači neće da nastupaju za reprezentaciju, sve im se smučilo zbog Luke Dončića

Novosti online

28. 02. 2024. u 09:10

Slovenci su ostvarili dve pobede na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ali je opet prvo pitanje bilo vezano za Luku Dončića.

ФРКА У СЛОВЕНИЈИ! Играчи неће да наступају за репрезентацију, све им се смучило због Луке Дончића

FOTO: FIBA.Basketball

Zvezda Dalasa jeste glavni igrač, ali ostalim momcima su dosadile te priče, pogotovo kada Dončić nije tu. Tako je Klemen Prepelič "digao ton" kada je govorio nakon pobeda nad Ukrajinom (87:73) i Izraelom (88:79), želeći da upozori medije da bi mogli da imaju malo više obzira prema svim ostalim košarkašima koji oblače dres sa državnim grbom i daju sve od sebe da Slovenija ode na velika takmičenja.

- Uvek se ističe da Luka nije tu i zašto ga nema. Luka, Luka i opet samo Luka... Svi smo svesni da bez Dončića nemamo šanse za sam vrh, ali dobijam nekako informacije da se stalno pljuje po momcima koji uvek dolaze da igraju za reprezentaciju - rekao je Prepelič za rtvslo.si.

- Bez njih Slovenija ne bi videla Luku na velikim takmičenjima i u slovenačkom dresu. Tih 11-12 momaka koji su uvek tu možda zaslužuju malo više poštovanja naših navijača. Uvek govorim da su naši navijači najbolji na svetu, ali muka mi je od stalnog pljuvanja istih igrača. Iskreno, mnogi od njih razmišljaju da više ne igraju za reprezentaciju. Svi oni su važni za sjajne stvari koje se događaju u slovenačkoj košarci - oštro je dodao kapiten reprezentacije.

Klemen Prepelič igra za Galatasaraj odnedavno (bio je u Cedevita Olimpiji u prvom delu sezone), a jednu od najboljih partija u dresu Slovenije odigrao je u finalu Eurobasketa 2017. godine protiv Srbije. 

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)