"NISAM SREĆAN KAKO SMO IGRALI U NAPADU": Sferopulos se oglasio posle utakmice Bajern - Zvezda

Novosti online

01. 03. 2024. u 23:01

TRENER Crvene zvezde Janis Sferopulos izneo je utiske posle poraza crveno-belih u 27. kolu Evrolige od Bajerna u Minhenu (74:66).

НИСАМ СРЕЋАН КАКО СМО ИГРАЛИ У НАПАДУ: Сферопулос се огласио после утакмице Бајерн - Звезда

Foto: EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Grčki stručnjak nije bio zadovoljan igrom svog tima, pre svega u napadu. I ne čudi njegovo takvo raspoloženje s obzirom na to koliki broj poena su postigli njegovi izabranici.

- Mislim da samo danas dobro započeli utakmicu. U napadu smo imali dobar protok lopte. Bili smo vrlo koncentrisani na ono što smo planirali. Ali, Bajern je zategao obranu u poslednjim minutima prve četvrtine. Vratili su se, nismo uspeli to da kontrolišemo. Od tog momenta Bajern je kontrolisao utakmicu, ali smo bili u igri do poslednjeg momenta - rekao je Sferopulos i dodao:

- Važno je da smo se vratili iz -11, do -2. imali smo otvorene šuteve za tri poena, lej-apove, kontranapade. Mislim da je Bajern zaslužio da pobedi, ali smo mi mogli nešto više. Za nas, nisam srećan kako smo igrali u napadu. Naša produkcija nije bila dovoljna večeras imoramo da se popravimo u tom segmentu igre - zakuljčio je 56-godišnjak iz Soluna.

Crvena zvezda je sada daleko od plej-ina, pošto ima učinak 10-17, a desetoplasirana Valensija je na 13-14.

BONUS VIDEO: ZVEZDA DOČEKALA: Nikola Topić trenira

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)