''NEĆEMO SE PREDATI!'' Trener Studentskog centra pred meč sa Partizanom

Filip Milošević

23. 03. 2024. u 13:19

Košarkaši Partizana pored grčevite borbe za plej-in Evrolige, vode bitke i sa ekipom Budućnosti za drugo mesto u ABA ligi. Crno-beli će gostovati u Podgorici ekipi Studentskog centra u 23. kolu ABA lige. Meč je na programu u nedelju od 17 časova,a trener domaće ekipe Dejan Jakara je rekao da se njegova ekipa neće predati dokle god ima šanse za plej-of.

НЕЋЕМО СЕ ПРЕДАТИ! Тренер Студентског центра пред меч са Партизаном

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

- Vrlo bitna utakmica za nas, ali takođe i za Partizan. Gledajući naše preostale tri utakmice u ABA ligi neko bi rekao da smo već otpisani. Međutim, mi se nećemo predati dok imamo šanse za plej-of. Svi znamo ko je Partizan, da su oni jedni od favorita za titulu u ABA ligi - rekao je u najavi meča trener SC Derbija, Dejan Jakara.

U prvom meču ove sezone Partizan je lako slavio u Beogradu sa 99:76.

- Veoma je teško igrati protiv njih jer se odlično kreću bez lopte, u napadu imaju vrhunski 'spejsing' i brzo kažnjavaju svaku grešku odbrane. Partizan je jedna od boljih, ako ne najbolja šuterska ekipa u Evroligi. Naravno, taj talenat kad sklopiš sa trenerom Obradovićem, dobiješ najbolji napad. Moramo da se borimo za svaku loptu ako želimo da iznenadimo. Ne smemo njima pustiti lagane poene iz tranzicije i svaki defanzivni skok mora biti kao da je skok za pobedu - poručio je Jakara.

BONUS VIDEO: Kad je u halu ušao vojni orkestar, i "delije" i "grobari" zagrmeli kao jedan!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!