OVO SU ''GROBARI'' ČEKALI: Željko Obradović otkrio kada se Zek Ledej vraća na teren

Filip Milošević

24. 03. 2024. u 19:57

- Mislim da je bila dobra utakmica. Studentski centar je dobro otvorio meč, izuzetno su agresivni sa veoma jasnim idejama. Mi smo okrenuli utakmicu kad smo promenili odbranu, rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović posle pobede u Podgorici (84:78).

ОВО СУ ГРОБАРИ ЧЕКАЛИ: Жељко Обрадовић открио када се Зек Ледеј враћа на терен

AVA LIGA/KK Partizan/Emilija Jovanović/Dragana Stjepanović

- Posle prve četvrtine koju smo izgublili, naredni tri smo dobili. Nama je svaka utakmica važna, kako u Evroligi, tako i u ABA ligi. Želeo bih da se zahvalim svim navijačima koji su došli na utakmicu, navijačima Partizana i Studentskog centra - rekao je Obradović na konferenciji za medije.

Partizan je bez Ledeja već neko vreme, a na konferenciji za medije je Željko Obradović otkrio i kada bi on trebalo da se vrati.

- On je otišao posle utakmice u Barseloni, pre devet dana, pustili smo ga jer je imao taj slučaj. Čuo sam se posle poslednje utakmice u ABA ligi, bila je subota posle FMP-a, zvao sam ga, stigla je vest da je otac umro, pričali smo o tome. Ljudi iz kluba su pričali, očekujemo ga pred Olimpijakos da se pojavi - rekao je Željko Obradović.

BONUS VIDEO: KOLEKCIJA ZA DIVLjENjE: Upoznajte Kolumbijca i njegovu kolekciju od 8.000 dresova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!