SKANDAL U NBA LIGI: Brat saigrača Nikole Jokića pod istragom, preti mu suspenzija

Александар Илић
Aleksandar Ilić

26. 03. 2024. u 09:14

ČELNICI NBA lige pokrenuli su istragu protiv košarkaša Toronta Džonteja Portera, on se tereti po optužbama za kockanje.

СКАНДАЛ У НБА ЛИГИ: Брат саиграча Николе Јокића под истрагом, прети му суспензија

FOTO: Tanjug/AP

Zvanično je potvrđeno da je pokrenuta istraga, a trener Toronta Darko Rajaković rekao je da je za pomenuti skandal saznao u susret duelu sa Bruklinom. Porter sinoć nije bio na terenu "iz privatnih razloga".

Američki I-Es-Pi-En prenosi da se istražuje Porterov učinak u utakmicama igranim 26. januara i 20. marta. U obe je na terenu proveo tek nekoliko minuta, nakon čega se povukao zbog navodne povrede i bolesti.

U prvoj utakmici protiv Los Anđeles klipersa igrao je četiri minuta i 24 sekunde, a zatim je protiv Sakramenta igrao dva minuta i 43 sekunde.

FOTO: AP/Tanjug

Tim povodom oglasio se i Darko Rajaković.

- Nikada ne sumnjam u povrede. Ne sumnjam nikada u poštenje mojih igrača. Nikada nisam bio u ovakvoj situaciji, poručio je Rajaković.

Inače, košarkaš Toronta je brat saigrača Nikole Jokića Majkla Portera, a prosečno je na 26 utakmica postizao 4,4 poena, i imao 3,2 skoka i 2,3 asistencije.

Prema pravilima NBA lige, svaki igrač koji se kladi novcem ili uloži bilo koju vrednost na utakmicu ili događaj u organizaciji lige ili Razvojne lige, može se suočiti sa kaznama komesara lige Adama Silvera u rasponu od novčane kazne do diskvalifikacije.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!