TO SU "GROBARI" ČEKALI: Novo kolo Evrolige počelo je kako je Partizan samo mogao da poželi!

Novosti online

27. 03. 2024. u 22:30

KK Partizan se grčevito bori za doigravanje u Evroligi, a prvi meč 32. kola završen je kako crno-belima odgovara.

ТО СУ ГРОБАРИ ЧЕКАЛИ: Ново коло Евролиге почело је како је Партизан само могао да пожели!

KK Partizan / Dragana Stjepanović

Naime, u ovu rundu takmičenja (posle koje ostaju još samo dve), Partizan je ušao sa učinkom 14-17, koliko su ostvarili i Olimpija Milano, i Valensija, i Anadolu Efes.

Ta četiri kluba nalazila su se pred 32. kolo od 10. do 13. pozicije, a samo za deset najboljih ima doigravanja. Podsetimo, šest ekipa ide direktno u plej-of, a oni koji budu od sedmog do desetog mesta - idu u dodatno razigravanje, plej-in, kako bi se dobilo osam učesnika uobičajene nokaut faze.

I, jedan od direktnih Partizanovih rivala, Valensija, u sredu uveče je izgubila.

Gostovala je sedmoplasiranom Makabiju koji je pobedio sa 95:80, čime je svoj učinak popravio na 19-13 (privremeno pretekavši Olimpijakos i Fenerbahče, koji su na po 19-12), a Valensiju spustio na 14-18.

Partizan će svoj meč ove runde igrati u četvrtai od 20.30 u Beogradu, protiv Olimpijakosa, i to uz pojačane mere bezbednosti u Areni - i prenos na portalu "Novosti".

Što se meča u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" tiče, Makabi su do pobede predvodili Boldvin sa 17 i Nibo sa 15 poena, koliko je dao i najefikasniji igrač Valensije, Odželeje. Srpski reprezentativac Stefan Jović je za španski tim ubacio dva poena, uz dve asistencije i jedan ostvareni skok.

Bonus video:  Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!