"IGRAĆEMO ZA NAS, NE ZA DRUGE": Trener Sferopulos pred meč sa Efesom

Novosti online

11. 04. 2024. u 09:20

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19.30 sati gostuju ekipi Efesa u Istanbulu u poslednjem kolu ligaškog dela evroligaškog takmičenja.

ИГРАЋЕМО ЗА НАС, НЕ ЗА ДРУГЕ: Тренер Сферопулос пред меч са Ефесом

Foto: EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Košarkaši Crvene zvezde zauzimaju 16. poziciju sa skorom 11-22, dok je Efes 10. sa učinkom 16-17 i pobedom bi obezbedio mesto u plej-inu.

Ukoliko crveno-beli ostvare pobedu, priliku da prođe u plej-in imaće ekipa Partizana, pod uslovom da u petak veče savladaju Valensiju.

- Za mene smo mi sami sebi najbitniji. Igraćemo za nas, nećemo za druge, mada ih respektujemo - rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos.

Za nas je ovaj meč važan, nevezano za druge, poslednji meč ove sezone, drugačiji od prvog koji smo dobili jer sada imaju pun roster, dodao je grčki stručnjak.

- Moramo da se borimo svim snagama, da budemo pametni i pratimo plan. Imaju mnogo kvalitetnih i dobrih igrača, znamo da su u dobrom momentumu, ali ćemo dati sve od sebe - poručio je Sferopulos.

BONUS VIDEO Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?