LEJKERSI BESNI! DŽejms i Dejvis bljuju vatru na sudije (VIDEO)

Novosti online

23. 04. 2024. u 12:29

Košarkaši Denvera poveli su 2:0 protiv Los Anđeles lejkersa u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije u NBA ligi, pošto su danas pobedili 101:99.

ЛЕЈКЕРСИ БЕСНИ! Џејмс и Дејвис бљују ватру на судије (ВИДЕО)

Foto: AP

Pobedu aktuelnim šampionima doneo je Džamal Mari u poslednjim trenucima utakmice. On je utakmicu završio sa 20 poena i pet skokova, a najefikasniji je bio srpski centar Nikola Jokić tripl-dabl učinkom od 27 poena, 20 skokova i 10 asistencija.

Prve zvezde tima iz LA Entoni Dejvis i Lebron Džejms nisu uspeli da sakriju bes nakon bolnog neuspeha, desetog u nizu protiv Jokića i družine.

Ogorčeni Dejvis svojim ponašanjem šokirao je novinare na konferenciji koja je usledila nakon meča.

Kada su ga zamolilili da prokomentariše poslednji napad Nagetsa, centar Denvera dao je kratak odgovor i ljutito napustio salu.

- Džamal Mari je pogodio - rekao je Dejvis, a onda bacio mikrofon i izjurio sa konferencije za medije.

Njegov saigrač Lebron Džejms žalio se na suđenje posle meča.

Osvrnuo se na jednu spornu situaciju iz finiša treće deonice kada arbitri nisu dosudili faul nad Dianđelom Raselom. Na nepunih 40 sekundi do kraja treće deonice, Rasel je krenuo u prodor ka košu pored Majkla Portera Džuniora. Plej "jezeraša" je izbacio loptu, a potom ga je po licu udario krilni košarkaš Nagetsa.

- Ne znam šta se dešava tamo gde gledaju usporene snimke, da budem iskren. D-Lo (Dianđelo Rasel, prim. aut.) je očigledno udaren u lice na prodoru. Za šta, je*ote, imamo to, ako će da bude ovako. Nema smisla. Smeta mi. To s*anje je kao... Upravo sam video i šta se desilo na utakmici Siksera i Niksa takođe. Šta radimo? To je je*eno glupo - rekao je Lebron kom sigurno sledi kazna zbog ovih komentara i još jednom ponovio:

- Za šta, je*ote, imamo usporene snimke? Šta radimo?"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)