"NEKA ME EVROLIGA KAZNI, ALI SVI SU VIDELI": Ataman besneo posle poraza

Novosti online

24. 04. 2024. u 07:39

Košarkaši Makabija pobedili su Panatinaikos u prvom meču plej-ofa Evrolige odigranom u legendarnoj Oaka dvorani u Atini, a jedan od glavnih utisaka posle meča bila je izjava koju je dao trener "zelenih" Ergin Ataman.

НЕКА МЕ ЕВРОЛИГА КАЗНИ, АЛИ СВИ СУ ВИДЕЛИ: Атаман беснео после пораза

Foto: EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman bio je izuzetno besan nakon poraza svog tima od Makabija na startu plej-ofa Evrolige.

Panatinaikos je pred krcatim tribinama OAKA dvorane doživeo bolan poraz od Makabija 87:91.

Nakon meča Ataman je na konferenciji za medije govorio o razlozima poraza i osvrnuo se na nastavak serije.

- Verujem da smo mnogo, mnogo bolji tim od Makabija i da ovo nije mnogo bitno za nas. Moramo da se vratimo u našu formu i našoj igri. Želim da vam kažem da sam obećao da ćemo otići na fajnal-for. Ništa bitno se ovde nije desilo. Sada je 1:0 za njih, ali mi ćemo otići na fajnal-for. Ako ne odemo na fajnal-for, neću biti u Panatinaikosu sledeće godine - rekao je Ataman.

Foto: EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

On je bio nezadovoljan odnosom svih u klubu pred ovaj meč i istakao je da njegov tim nije zaslužio pobedu zbog velikog broja grešaka koji je napravljen tokom utakmice.

- Verujem da nismo zaslužili da pobedimo danas. Promašili smo deset slobodnih bacanja, mnogo smo gubili lopte, gubili smo lopte u poslednja dva minuta i izgubili smo najvažniju loptu na meču. Svi - igrači, stručni štab, klub koji je hteo da napravi festival ovde pre meča, svi zajedno nismo zaslužili da pobedimo - rekao je Ataman.

Kao i posle same utakmice i na konferenciji za medije je morao da napadne sudije i bio je jako ljut zbog dve odluke kada je Vejd Boldvin otišao na liniju slobodnih bacanja.

- Sudije? Dva puta su smešno dosudili po tri bacanja Boldvinu. Ja sam se žalio, ali nije fer da date faul na prvom šutu za tri. Rekao sam mu da ga upozoravam tada i dobio sam tehničku. Izgubili smo prednost i uništili smo sedmomesečni rad iz regularnog dela sezone ovde. To je to. Možda Evroliga može da me kazni sada. Ok, kaznite me, ali svi su videli čudne odluke. To je bio faktor, a ne pritisak. Imamo pritisak u svakoj utakmici, ali nismo zaslužili da pobedimo - rekao je Ataman.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako sam uzeo nekoliko hiljada funti u zatvorskoj ćeliji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)