SRBI HTELI DA ČASTE KEŠELJA I TEODOSIĆA: Kad su videli račun...

Novosti online

02. 05. 2024. u 13:50 >> 14:01

TRI godine nakon što je Marko Boltić otišao u košarkašku penziju podelio je anegdote iz igračkih dana.

СРБИ ХТЕЛИ ДА ЧАСТЕ КЕШЕЉА И ТЕОДОСИЋА: Кад су видели рачун...

Foto: Profimedia

Tu završnu godinu "odradio" je u OKK Beogradu, a sada je bio gost popularnog podkasta "Jao Mile" u kojem se između ostalog dotakao nekih veoma interesantnih anegdota i priča iz svojih košarkaških godina.

Jedna od anegdota koju je ispričao bila je posebno interesantna i ticala se jednog zajedničkog izlaska sa Milošem Teodosićem i Markom Kešeljom u Atini, još iz doba kad su oni zajedno nastupali za Olimpijakos od 2010. do 2012. godine.

- Posle te prve utakmice, odemo mi u neki restoran, na neku voćnu salaticu, oni večericu, odradili trening posle te naše utakmice sa tim rekovalescentima. I pojavljuju se oni tu i kao nas četvorica - petorica, pričamo, zezamo se, i oni uzmu i plate. I sad mi u tom trenutku igramo svi, 250 neredovnih evra, izuzetno neredovnih. J**i ga, takva je bila situacija. I mi se dogovorimo, sutradan kada igramo utakmicu zvaničnu sa njima, sa Teom i Kešeljem, kao, idemo opet na večeru sa vama. Tu ćemo biti opet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jaomile_podcast

Sledeći put, Boltić i još par njegovih saigrača želelo je da uzvrati gest posle utakmice i da plati račun za večeru. Sakupili su 300 evra i mislili su da će to biti dovoljno, međutim...

- Završila se utakmica, mi odemo, nas petorica - šestorica, a pre toga se u hotelu dogovorimo "hajde, nemoj da nas časte, brate", bez obzira što znaš, oni su na tom nivou. Da budemo šmekeri, vadimo ono, prebiramo gvožđe po džepu, vadi ko koliko ima, skupimo na gomilu jedno 300 evrića. Mislimo mi, u tom trenutku - ma to je dovoljno, ma bre, šta ti je. Damo ih Laliću, kao biće kod njega lova. Sede, na primer, Kešelj, Lalić, Teo, ja... Završili, jeli, mi zaboravili celu priču. Ovaj ustaje, ide u WC, Lalić, a Teo zove konobara za račun! Dolazi račun, ovi jeli, ne znam, to se otvarala neka vina... Ovaj otvara, ja guram glavu, kad ono, nešto, 800 evra račun! - bio je šokiran u tom momentu Boltić.

Ipak, nakon toga su Teodosić i Kešelj pokazali koliki su šmekeri i sami su odlučili da plate račun, a da ostave "čašćavanje" za neki drugi put.

- A ovaj izlazi iz WC-a, ja ono, ne, ne, znaš ona klasična srpska šorka za stolom, ko će da plati. Uzima i ono najiskrenije, mi ispričamo priču i oni kao "dobro, bre, deb*li jedni". Mi kao u fazonu, daj da doprinesemo malo. Znaš da ne budemo ono, da nismo došli ovde, znaš, da nas vi nešto čašćavate. Kao ljudi, drugi put, brate, negde kod vas, kad nas budete ugostili - nasmejao se Boltić.

BONUS VIDEO: Doček Alekse Avramovića, Marka Marinovića i Feđe Sretenovića na trgu u Čačku

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!