"DENVER JE U PROBLEMU": Čuveni NBA košarkaš ne veruje u Nagetse i Nikolu Jokića

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

02. 05. 2024. u 15:58

DENVER Nagetsi odmeriće snage u polufinalu Zapadne konferencije sa Minesotom, a u tim iz Kolorada ne veruje Drejmond Grin, košarkaš Golden Stejt voriorsa.

ДЕНВЕР ЈЕ У ПРОБЛЕМУ: Чувени НБА кошаркаш не верује у Нагетсе и Николу Јокића

FOTO: Tanjug/AP

On ističe da je glavni problem aktuelnog šampiona NBA lige nedostatak kvalitetnih igrača na klupi.

- Nagetsi jesu pobedili u toj seriji, ali mislim da su u problemu – zašto to mislim? Kao što sam i ranije govorio, mislim da im klupa nije dovoljno dobra. Videli smo to opet pre neko veče, nisu dobili dovoljno od svoje klupe. Upravo bi to mogla da bude razlika u seriji s Minesotom. Vulvsi sa klupe imaju Naza Rida, koji može mnogo da doprinese, Kajla Andersona, zatim i Montea Morisa, koji je sjajan rezervni plej, mada ga Vulvsi ne korsite previše. Takođe, i Nikel Aleksander-Voker igra odlično u poslednje vreme - rekao je Grin.

Iskusni košarkaš "ratnika" smatra da će ključni duel biti pod košem između Nikole Jokića i Rudija Gobera. Ipak, ne smatra da će to odlučiti putnika u finale Zapada.

- Vulvsi imaju širi tim i time će naškoditi Nagetsima. Da, biće jako važno to kako će Gober čuvati Jokića, generalno taj duel, ali uvek sam vam govorio da šampionate ne osvajaju igrači od jedan do pet, već oni od šest do deset (klupa) - zaključio je Grin.

Podsetimo, prva utakmica Denver - Minesota igra se u subotu.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!