"PODRŠKA NAVIJAČA NAM MNOGO ZNAČI!" Sferopulos se oglasio pred utakmicu Zvezda - Mega

Tanjug

02. 05. 2024. u 17:38

TRENER košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao pred početak polufinalne serije ABA lige protiv Mege da klubu mnogo znači podrška navijača i da se nada da će u petak doći u što većem broju.

ПОДРШКА НАВИЈАЧА НАМ МНОГО ЗНАЧИ! Сферопулос се огласио пред утакмицу Звезда - Мега

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli u dvorani "Aleksandar Nikolić" u petak od 19 časova dočekuje Megu, od koje su nedavno izgubili u "Areni" u ligaškom delu sezone.

Grčki stručnjak je rekao za klupski sajt da su svi srećni jer se vraćaju utakmicama.

- Imali smo pauzu od 11 dana i to je sa jedne strane bilo dobro, imali smo vremena da unapredimo neke stvari ofanzivno i defanzivno, a s druge strane nije lako, jer smo navikli da cele sezone igramo na dva dana. Mislim da svi jedva čekaju da počne polufinalna serija - rekao je Sferopulos.

On se osvrnuo i na ekipu Mege.

- Igramo protiv tima koji je izuzetno talentovan, veoma su mladi i igraju veoma energično. Znamo se veoma dobro iz ligaškog dela sezone, želimo da igramo našu igru i trudićemo se da budemo maksimalno koncentrisani tokom čitave utakmice. Želimo da se borimo za naše ciljeve, a prvi je utakmica protiv Mege u petak.

Trener crveno-belih je rekao da su svi spremni za utakmicu osim Adama Hange.

- Što se tiče zdravstvenog stanja tima, imali smo neke sitne probleme, ali mislim da su svi spremni za utakmicu, osim Hange, koji odsustvuje zbog preloma ruke.

Grk je na kraju poslao poruku navijačima Zvezde.

- Želeo bih da iskoristim priliku da još jednom pozovem navijače da dođu i podrže nas, jer nam njihova podrška mnogo znači i potrebno nam je da dođu u što većem broju. Kraj je sezone i želimo da ispunimo preostala dva cilja, da osvojimo ABA ligu i KLS - zaključio je Sferopulos.

Pred prvi duel polufinalne serije ABA lige za klupski sajt je govorio i Luka Mitrović.

- Siguran sam da smo i mi i momci iz Mege željni igranja posle ove pauze. Jasno je da nas čeka kvalitetan protivnik, imali smo jedno neprijatno iskustvo protiv njih u ligaškom delu sezone, gde su uspeli da nas pobede na domaćem terenu iako su jako mladi. Moramo da budemo koncentrisani, da damo maksimum i igramo našu igru. Pozvao bih sve navijače da dođu u što većem broju, kraj je sezone, a njihova podrška nam neizmerno znači - rekao je Mitrović.

Podsetimo, u finale će se plasirati ekipa koja prva stigne do dve pobede. U drugom polufinalu sastaju se Partizan i Budućnost, a crno-beli su trijumfovali u prvoj utakmici.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!