"BIĆE... KOMPLEKSNO" Aleksa Avramović o ABA plej-of utakmici Budućnost - Partizan u Podgorici

Filip Milošević

06. 05. 2024. u 17:23

Košarkaši Partizana u utorak od 18 časova gostuju ekipi Budućnosti u Podgorici i imaće priliku pobedom da obezbede finale ABA lige, a reprezentativac Srbije iz tabora crno-belih, Aleksa Avramović, najavljuje veliku borbu

БИЋЕ... КОМПЛЕКСНО Алекса Аврамовић о АБА плеј-оф утакмици Будућност - Партизан у Подгорици

FOTO: KK Partizan/ABA liga/Dragana Stjepanovic

- Veoma zahtevan meč će nas očekivati u Podgorici gde smo već uspeli da ostvarimo tri puta pobedu protiv Budućnosti. Očekuje nas puna hala, i samim tim možemo očekivati kompleksan meč. S obzirom da smo u prošlosti igrali sa njima plej-of utakmice koje su bile tesne i čvrste, možemo reći da se poznajemo odlično. Idemo tamo da pobedimo, da odigramo najbolju moguću odbranu i da igramo dobar napad. Da se vratimo kući, Bože zdravlja, sa pobedom - naglasio je Avramović, a prenosi klupski sajt crno-belih.

Aktuelni prvak će gostovati Podgoričanima u hali "Morača" u utorak, 7. maja, od 18 sati.

Partizan vodi sa 1:0 u pobedama, baš kao i Crvena zvezda protiv Mege, koja će biti domaćin druog meča tih timova, takođe u utorak, i to beogradskoj Hali sportova od 20 časova.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom