''ŽELIM DA TO PRVO ČUJEŠ OD MENE!'' Šakil O' Nil izrazio nezadovoljstvo nakon što je Nikola Jokić osvojio MVP titulu

Filip Milošević

09. 05. 2024. u 08:29

Nekadašnji košarkaš Šakil O'Nil nije zadovoljan izborom za najkorisnijeg igrača NBA lige, a to je saopštio i Nikoli Jokiću.

ЖЕЛИМ ДА ТО ПРВО ЧУЈЕШ ОД МЕНЕ! Шакил О Нил изразио незадовољство након што је Никола Јокић освојио МВП титулу

FOTO: Tanjug/AP

To je uradio u uključenju uživo u emisiji "Inside the NBA" na "TNT" televiziji, gde je nekadašnji igrač Lejkersa i Orlanda izrazio svoje nezadovoljstvo.

- Znaš da te volim. Najbolji si igrač u ligi. Želim da ti čestitam. Ali želim da to prvo čuješ od mene, mislim da je trebalo da Šej Gildžis-Aleksander bude MVP i to nije nepoštovanje prema tebi - rekao je O'Nil.

Jokić je treću nagradu u četiri godine dobio posle novog ubedljivog glasanja. O'Nil je MVP lige bio jednom, u sezoni 1999/2000.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)