UŽASNE SCENE U GRČKOJ! Navijač pljunuo Matijasa Lesora, Francuz pokušao da se obračuna sa njim (VIDEO)

Filip Milošević

19. 05. 2024. u 09:18

Košarkaši Panatinaikosa izborili su prolaz u polufinale plej-ofa grčkog prvenstva, pošto su posle produžetaka savladali PAOK na gostujućem terenu rezultatom 89:83 i tako došli do 2:0 u seriji, a meč je obeležio sukob Matijasa Lesora sa jednim navijačem.

УЖАСНЕ СЦЕНЕ У ГРЧКОЈ! Навијач пљунуо Матијаса Лесора, Француз покушао да се обрачуна са њим (ВИДЕО)

Foto: Evroliga

Nekadašnji centar Partizana prišao je do tribine gde su bile smeštene pristalice PAOK-a kako bi se pozdravio sa prijateljem, ali ga je tom prilikom jedan od navijača solunskog kluba pljunuo.

Francuz je tada doslovno izgubio živce i krenuo da se obračuna sa navijačem, ali su ga u toj nameri sprečili njegovi saigrači Kostas Slukas i Joanis Papapetru.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!