OŠTRA KAZNA POSLE TUČE: Suspendovan Milan Gurović

Novosti online

19. 05. 2024. u 13:23 >> 13:26

Nekadašnji košarkaš Milan Gurović suspendovan je zbog incidenta koji se dogodio na utakmici juniorske Kvalitetne lige.

ОШТРА КАЗНА ПОСЛЕ ТУЧЕ: Суспендован Милан Гуровић

Foto: N. Paraušić

U dvorani svog tima "KK Real", on je utrčao bez majice u fizički sukob i pesničio se sa nekim iz gostujućeg tima, posle čega su trener i jedan igrač KK Vizura završili u Urgentnom, a nakon toga je aktivirana i policija.

Komesar Kvalitetne juniorske lige Marko Strika rekao je za "Sport klub" da je Gurović suspendovan posle tuče i da nije jedini koji je kažnjen. Takođe, njegovom klubu je oduzeto domaćinstvo završnog turnira i preseljeno je u malu dvoranu Beogradske arene.

- Čekamo da nadležni donesu zvanično mišljenje, pa tek onda možemo da preduzmemo konkretne mere. Do okončanja postupka, koji vode disciplinski organi KSS, privremeno su suspendovani Milan Gurović i nekolicina igrača Reala i Vizure. Tek kada nam stignu izveštaji zvaničnih lica turnira i organa KSS biće donete konačne odluke kolika je čija odgovornost u incidentu. Turnir se nastavlja popodne, prema utvrđenoj satnici, u "Maloj Areni" u Novom Beogradu. Današnji termini utakmica su od 17.00 i 19.30, a u nedelju se igra od 12.00 i od 14.30 časova - rečeno je Sport klubu.

BONUIS VIDEO ODUŠEVLjENjE "DELIJA": Na derbi došlo prvo pojačanje Zvezde za novu sezonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!