"NISAM SAVRŠEN, ALI..." DŽejms Naneli se oglasio i detaljno opisao tuču sa Stefanom Lazarevićem pred večiti derbi (FOTO)

Novosti online

20. 05. 2024. u 16:57

Košarkaši Partizana poraženi su od ekipe Crvene zvezde rezultatom 82:76 u trećoj utakmici finalne serije ABA lige, čime su ostali bez titule šampiona, ali i pored toga, svakako je najveća tema dana bio incident između Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića. Naneli se oglasio saopštenjem na Tviteru.

НИСАМ САВРШЕН, АЛИ... Џејмс Нанели се огласио и детаљно описао тучу са Стефаном Лазаревићем пред вечити дерби (ФОТО)

FOTO: ABA liga/Drgana Stjepanović

On je na svom nalogu objavio saopštnje kojim se obratio celokupnoj javnosti povodom incidenta koji se dogodio sa košarkašem Zvezde Stefanom Lazarevićem.

Saopštenje prenosimo u celosti, a svakako se odnosi na pomenutu tuču, iako Naneli nijednom nije imenovao s kim se to sukobio.

"Ja sam onaj ko sam. Ne onaj što ti misliš da sam. Ne onaj što bi ti želeo da sam. Ja sam - ja.

 - Izmišljotine i manipulacije nisu bile potrebne u situaciji kada postoji jasan video dokaz koji je otkrio da sam morao da se zaštitim od agresivne osobe. Nakon što sam probao da smirim eskaliranje situacije, za koje sam predosetio da počinje, leđima sam, i to bukvalno, bio sateran uz zid, sa rukom oko mog vrata i pesnicom koja je letela ka meni, pa nisam imao drugog izbora nego da se od njega odvojim. Ne postoji nikakvo neprijateljstvo prema njemu, uopšte, i nadam se da je dobro.

Bilo koji narativ o meni koji ne uključuje to da sam čvrsto i iskreno ljudsko biće ne može biti istinit niti će biti prihvaćen.

Nikada neću biti savršen, niti tome stremim, samo učim na greškama dok sebe držim odgovornim da postanem bolji, upravo na tim prošlim greškama.

 Ja nisam rasista, usput ovo kažem onim ljudima koji mi govore da to jesam, a pritom me zovu crnim majmunom, šalju mi banane (volim ih u smutijima, iako nisu moj omiljeni izbor, iskreno), šalju neverovatne količine "N reči" (od engleskog "nigger", što je pogrdna reč za crnce, prim. prev.), šalju pretnje, iako sve to neće uticati na moje mišljenje o drugim sjajnim Srbima sa kojima sam izgradio odnose otkako sam stigao ovde. Razumite ovo kako god želite, samo da znate da vaša mišljenja njeće promeniti mišljenja onih koji me zaista znaju i zaista vole", zaključio je košarkaš Partizana.

BONUS VIDEO: VELIKI PEH: Ovako se Nikola Topić povredio na večitom derbiju Zvezda - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

SRPSKI FUDBALERI OVAJ VELIKI HIT SLUŠALI U SVLAČIONICI: Pevačica se odmah oglasila - Svim srcem uz naše momke (FOTO)