DA LI ĆE JOKIĆ IGRATI NA OLIMPIJSKIM IGRAMA? Oglasio se Majk Meloun i uplašio celu Srbiju

Novosti online

24. 05. 2024. u 08:59

PRETHODNIH dana centralna košarkaška vest u Srbiji je da li će Nikola Jokić igrati na Olimpijskim igrama.

ДА ЛИ ЋЕ ЈОКИЋ ИГРАТИ НА ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА? Огласио се Мајк Мелоун и уплашио целу Србију

FOTO: FIBA.Basketball

Naime, momak iz Sombora posle eliminacije Denvera iz plej-ofa NBA lige nije hteo da odgovori na pitanje o nastupu za nacionalni tim, da bi srpski mediji objavili da će ipak igrati, a Svetislav Pešić demantovao za sada tu vest. Jokić još uvek nije odlučio, a u Denveru se nadaju da će Nikolin odgovor Srbiji biti negativan.

Ako je verovati rečima Majka Melouna, trenera Nagetsa:

- Dolaze Olimpijske igre u Parizu i nisam još siguran kakva je njegova konačna odluka o igranju tamo, ali ako bude igrao, to je samo još veća 'kilometraža' na njegovom telu - poručio je trener Denvera koji je ponovio reč "umor" i nastavio:

- Neko mi je rekao da je Jokić u poslednjih pet-šest sezona drugi u NBA ligi po odigranim minutima uz Tejtuma, što je mnogo minuta za visokog igrača. Moraćemo da budemo pametniji što se tiče nekih stvari i da se pobrinemo da kada dođe u plej-of da može da igra svoju najbolju košarku, ali ne samo on. Pogledajte sedmi meč, nije Jokić bio najiscrpljeniji, mnogo smo tražili od Gordona, Kaldvel-Poupa, Portera... - objasnio je Meloun i dodao da iako kao trener najviše razmišlja "o svakoj sledećoj utakmici", dogodine će bolje tempirati minutažu, ako mu to roster bude dozvolio, kako bi u završnici imao svežije igrače.

BONUS VIDEO: Ovako se Nikola Topić povredio na večitom derbiju Zvezda - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

BURNO PRED SRBIJA - ENGLESKA! Piksi šokirao Engleze, Tadić im poručio: Samo probajte!