VASILIJE MICIĆ U DENVERU? Ovo je potrebno da se ostvari da bude saigrač Nikole Jokića

Novosti online

30. 05. 2024. u 18:04

PRED Denver nagetsima je burno leto kako bi se tim Nikole Jokića ponovo vratio na šampionski kolosek iz prethodne sezone, a među brojnim trejdovima koji se pominju u američkoj javnosti jedan je posebno zanimljiv.

ВАСИЛИЈЕ МИЦИЋ У ДЕНВЕРУ? Ово је потребно да се оствари да буде саиграч Николе Јокића

FOTO: FIBA.Basketball

Imali su ranije Nagetsi dovoljno kvaliteta na klupi, te nije bilo padova pri izlasku startne petorke na čelu sa Nikolom Jokićem, a ove sezone ostao je sastav iz Kolorada bez Brusa Brauna i Džefa Grina i taj kvalitet sa klupe nije bio više toliko značajan, a posebno se to osetilo u plej-ofu gde je Minesota u drugom kolu eliminisala aktuelnog šampiona NBA lige - Denver Nagets rezultatom 4:3. 

Upravo je zbog toga novinar "Bleacher Reporta" Endi Bejli u autorskom tekstu Denveru predočio neke trejdove koje ne bi smeli da propuste. 

Tako se na listi potencijalnih pojačanja za Nagetse našao Vasilije Micić, a Bejli piše da bi Denver za njega mogao da ponudi Zeka Nadžija, koji ne igra na istoj poziciji.

Micić je trenutno član Šarlota, gde se pronašao nakon odlaska iz Oklahome, ali bi po povratku Lamelo Bola na teren imao verovatno manju minutažu.

Zbog toga američki novinar vidi Micića kao opciju za Denver, gde bi imao ulogu rezervnog plejmejkera, a i odlično se poznaje sa Nikolom Jokićem, pa bi mogla da proradi i srpska veza, kako na terenu, tako i van njega.

Nema sumnje da bi i Šarlotu odgovaralo da dobije Nadžija koji igra na unutrašnjim pozicijama, dok u Denveru ne dobija potrebne minute. Iako u da li su uopšte klubovi zainteresovani za takav trejd.

Takođe, Bejli je Denveru predložio da trejduje Majkla Portera Džuniora za nekoliko igrača koji bi doneli „dubinu“. Kao primer naveo je Džonatana Ajzaka, Kola Entonija i pik prve runde 2025. Sve to u Denver bi mogao da pošalje Orlando u zamenu za Portera, ali za sada ni sa jedne od strana nije bilo naznaka takvog trejda.

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko  uživanje košarkaša Srbije i navijača  

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama