KAKAV REVANŠ! Jedna od najvećih pobeda Olge Danilović

Prelepo je delovala scena kada je Novak Đoković, koji je pobedio Španca Roberta Karbaljesa Baenu (62. ATP), rezultatom 6:4, 6:1, 6:2, hvalio Olgu Danilović za njen uspeh nad Amerikankom Danijel Kolins (10 VTA) sa 6:7 (3), 7:5, 6:4, kada je ona baš u tom trenutku ušla u salu za pres konferenciju, posle čega su se njih dvoje srdačno pozdravili.

КАКАВ РЕВАНШ! Једна од највећих победа Олге Даниловић

Foto: Goran Čvorović

- Obradovao me je Olgin uspeh – rekao je Nole, neposredno pre nego što je Olga ušla.

A taj uspeh bio je sjajan. Revanširala se Olga svojoj protivnici za nedavni poraz u Madridu, i to kako! Vodila je žestoku borbu, i s protivnicom, i sa kišom. U prvom setu posustala je tek u taj-breku, u drugom je posle njenog vo|stva od 2:1 usledila velika pauza zbog lošeg vremena, imala je posle Kolinsova 5:3, ali sve je to Olga stizala i prestizala, sve do poslednjeg gema u kome je inkasirala zlata vredan brejk. Posle trijumfa, bacila je reket na šljaku, i prekrila rukama lice na kome su se pojavile suze radosnice. Sreću je podelila s publikom koja je zdušno bodrila čitavog meča.

Već sutra, igraće u 3. kolu protiv Hrvatice Done Vekić (40). Organizatori su joj odredili prvi jutarnji termin u 11 sati, iako je u četvrtak kasno završila meč koji se zbog lošeg vremena provlačio na dva dana. Trijumf protiv Kolinsove je bio veliki i izuzetan, ali nije želela Olga da ga okarakteriše kao najveći u karijeri.

- Ovo je vrhunskih pobeda i jedna od najboljih. Ali, hajde da gledamo i pobedu u finalu u Moskvi protiv Potapove koja možda u tom momentu nije bila tako dobro rangirana, ali je meni značila još više. Ne želim da zaboravim i neke druge pobede koje su isto bile vrhunske. Protiv Sevastove, na primer, kada sam debitovala za reprezentaciju. Ovakve pobede ostanu, ali ne bih mogla da izdvojim jednu koja je najbolja. Ne bih volela da zanemarim neke druge pobede i osećaje – odgovorila je Olga na pitanje "Novosti" na konferenciji za medije.

Tom prilikom je, odgovarajući na novinarska pitanja, imala i lepe reči za Novaka.

- Ne znam da li smo svesni koga imamo. On je daleko najbolji igrač na svetu, najveći igrač svih vremena je iz naše zemlje. Ono što on radi za Srbiju uopšte, predstavlja nas na najbolji način i toliko je ponosan što je iz Srbije. Sjajan je, pošten, fin, jednostavan, skroman momak. Igrala sam s njim u dublu u Junajted kupu ove godine i pobedili smo. To je za mene bilo kao ostvarenje sna. Uvek je bio otvoren za nas mlađe igrače, da podeli iskustvo. Cenim svaki trenutak razgovara s njim – istakla je Olga.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković? 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO