OGLASIO SE DŽEJMS NANELI! Slomljen posle pogibije bivšeg igrača Partizana

Novosti online

31. 05. 2024. u 08:07

Vest o tragičnoj smrti bivšeg košarkaša Partizana Dru Gordona, uzrokovanoj saobraćajnom nesrećom, šokirala je sportsku javnost širom sveta.

ОГЛАСИО СЕ ЏЕЈМС НАНЕЛИ! Сломљен после погибије бившег играча Партизана

FOTO: ABA

Dru Gordon je podlegao povredama nakon saobraćajne nesreće koja se prethodne noći dogodila u Portlandu. Tridesettrogodišnji košarkaš ostavio je dubok trag u košarkaškim krugovima, kako u Evropi, tako i u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nakon vesti koja je uzdrmala košarkaški svet, košarkaš Partizana Džejms Naneli se dirljivom porukom oprostio od sjajnog košarkaša:

- Počivaj u miru, Dru. Ne mogu da verujem da ovo pišem - napisao je Naneli na društvenoj mreži "X", nekadašnjem Tviteru.

Jedna od zanimljivih činjenica je da je Dru Gordon stariji brat Erona Gordona, košarkaša Denver nagetsa, koji je takođe poznat i popularan u svetu košarke.

Dru Gordon je dres Partizana nosio u sezoni 2012/13. Crno-beli dres je obukao polovinom meseca avgusta, ali se već krajem marta naredne godine preselio u italijanski Dinamo Sasari nakon odgiranih deset evroligaških mečeva u opremi sa grbom Partizana u kojima je postizao prosečno 9,1 poen i 7,5 skokova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru