PRAVI BALKANAC! Pogledajte šta je Luka Dončić uradio kada je Dalas uveo u finale NBA lige (VIDEO)

Novosti online

31. 05. 2024. u 08:44

Košarkaši Dalasa plasirali su se danas u finale NBA lige, pošto su u petoj utakmici finala plej-ofa Zapadne konferencije na gostujućem terenu pobedili Minesotu 124:103.

ПРАВИ БАЛКАНАЦ! Погледајте шта је Лука Дончић урадио када је Далас увео у финале НБА лиге (ВИДЕО)

Foto AP

Dalas je sa 4:1 u seriji pobedio Minesotu i osvojio šampionsku titulu na Zapadu, a u velikom finalu igraće protiv šampiona Istoka Bostona, koji je sa 4:0 pobedio Indijanu.

Dalas su do pobede predvodili Luka Dončić sa 36 poena, od kojih je 20 postigao u prvoj četvrtini, a imao je još i 10 skokova i pet asistencija i Kajri Irving sa 36 poena, pet asistencija i četiri skoka.

A koliko je Luka poseban pokazuje i ono što je uradio posle meča. Naime, Slovenac je posle plasmana Dalasa u veliko finale otvorio pivo sa ocem Sašom i zalio na pravi balkanski način. Sledeći je Boston, a posle...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO