''OVO JE LUDO, IMAMO JOŠ POSLA!'' Luka Dončić nakon plasmana u finale NBA lige

Filip Milošević

31. 05. 2024. u 12:51

Košarkaš Dalasa Luka Dončić izjavio je danas da njegova ekipa ima još posla i da mora da upiše još četiri pobede da bi došla do titule, prenose američki mediji.

ОВО ЈЕ ЛУДО, ИМАМО ЈОШ ПОСЛА! Лука Дончић након пласмана у финале НБА лиге

Foto: Profimedia

Košarkaši Dalasa plasirali su se u finale plej-ofa NBA lige, pošto su jutros u gostima u petom meču finala Zapada pobedili Minesotu rezultatom 124:103, odnosno 4:1 u pobedama.

Košarkaši Dalasa će pokušati da dođu do drugog šampionskog prstena u trećem finalu u kom će igrati protiv Bostona.

- Bio je veoma težak put, ali nije završen. Ima još posla, moramo da upišemo još četiri pobede, ali mislim da smo barem danas zaslužili da malo slavimo. Ovo je ludo. Mi smo sjajan tim, ali ono još važnije jeste da imamo sjajne momke u timu počev od igrača do trenera. Držimo se zajedno, igramo košarku, uspeli smo da pobedimo neke veoma dobre ekipe na putu dovde. Sada nas čeka najbolji tim u ligi koji je imao najbolji skor u ligaškom delu. Moramo da odigramo sjajnu košarku kako bismo ih pobedili - istakao je Dončić koji je proglašen za MVP-ja finalne serije Zapadne konferencije.

Predstojeće finale ima poseban značaj za košarkaša Dalasa Kajrija Irvinga, koji je dve godine nastupao za Boston.

- Imao sam teška vremena u Bostonu, suočavajući se sa smrću u mojoj porodici i stvarima van terena koje nisam bio spreman da rešim. Sada kada mogu da se izrazim kako se osećam, spreman sam da se vratim u Boston. Znam da igramo protiv sjajnog tima koji je izborio put do NBA finala. Strašan su i pošten protivnik, očekujem da najbolji tim na kraju pobedi - istakao je Irving.

Prva utakmica finala igraće se šestog juna, a Boston ima prednost domaćeg terena. Ekipa koja prva dođe do četiri pobede u seriji postaće novi šampion NBA lige.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!