ZVEZDA SE OGLASILA PRED DERBI: Prodaje karata neće biti, na tribine mogu samo sezonci

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

31. 05. 2024. u 16:12

CRVENA zvezda i Partizan finalnu seriju ABA lige počeće u ponedeljak. Domaćin prve utakmice su crveno-beli koji se oglasili povodom ulaska na meč.

ЗВЕЗДА СЕ ОГЛАСИЛА ПРЕД ДЕРБИ: Продаје карата неће бити, на трибине могу само сезонци

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Meč se igra u ponedljak od 20 sati u hali "Aleksandar Nikolić". Iz kluba su saopštili da će na tribine popularnog "Pionira" moći da uđu samo vlasnici sezonskih karata i da ulaznica u slobodnoj prodaji neće biti.

Čelnici ekipe sa Malog Kalemegdana su takođe apelovali na navijače da navijaju fer i sportski i bez ubacivanja predmeta na parket, bilo kakvog vređanja rivala uz maksimalnu podršku ekipi.

Podsetimo, finale KLS-a se igra na dve pobede. Druga utakmica na programu je u sredu 5. juna, a domaćin tog susreta će biti Partizan.

BONUS VIDEO: NOVI LjUBIMAC "DELIJA": Ovom igraču Zvezde su navijači skandirali pred drugi meč finala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura