DOK SRBIJA ČEKA, JOKIĆ UŽIVA: Evo šta radi aktuelni MVP NBA lige dok nacija priželjkuje njegov nastup na Olimpijskim igrama (FOTO)

Filip Milošević

31. 05. 2024. u 19:06

Aktuelni MVP NBA lige Nikola Jokić još uvek se nije oglasio oko nastupa za reprezentaciju Srbije na Olimpijskim igrama, a dok to cela nacija čeka, on uživa na raftinu na Tari.

ДОК СРБИЈА ЧЕКА, ЈОКИЋ УЖИВА: Ево шта ради актуелни МВП НБА лиге док нација прижељкује његов наступ на Олимпијским играма (ФОТО)

Foto: Profimedia

Nakon eliminacije Denver Nagetsa iz plej-ofa, trostruki MVP najjače košarkaške lige najpre je posetio Švedsku kako bi prisustvovao prestižnoj konjičkoj trci „Solvala“ u Stokholmu. Sada se preselio u Republiku Srpsku, gde trenutno boravi u Foči, spreman da uživa u raftingu na Tari, jednoj od svojih omiljenih aktivnosti.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura