HAOS U PARTIZANU! LJubimac "grobara" svojevoljno napustio ekipu pred finale sa Crvenom zvezdom!

Novosti online

01. 06. 2024. u 16:09

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak igraju prvu utakmicu finala prvenstva Srbije u košarci, a pred taj duel dešavaju se potpuno neočekivane stvari u taboru crno-belih.

ХАОС У ПАРТИЗАНУ! Љубимац гробара својевољно напустио екипу пред финале са Црвеном звездом!

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Evo kako je o tome KK Partizan obavestio javnost:

"Bruno Kaboklo grubo prekršio klupsku disciplinu i svojevoljno napustio tim pred finale Superlige


Centar Partizana Bruno Kaboklo, grubo je tokom jučerašnjeg dana prekršio klupsku disciplinu i svojevoljno napustio tim pred finale Superlige Srbije. Igrač je bez dozvole kluba i bilo kakvog obaveštenja otputovao za Orlando, navodno zbog obaveza u nacionalnom timu Brazila. 

KK Partizan se u svojoj istoriji nije susretao sa ovakvim potezima igrača i učiniće sve pravne korake da na najbolji mogući način zaštiti svoje interese. Bruno Kaboklo je svojevoljnim napuštanjem tima učinio presedan i na taj način ostavio saigrače bez pomoći u finalu. Protiv igrača je odmah pokrenut disciplinski postupak. 

Bruno Kaboklo na meču sa Zvezdom / Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Kako bi se izbegle bilo kakve spekulacije u javnosti, KK Partizan ovim putem potvrđuje da su finansijske obaveze prema Brunu Kaboklu blagovremeno izmirene i da nikako novac ne može biti uzrok njegovog svojevoljnog odlaska. 

U ovom trenutku, klub ima opciju u ugovoru da igrača zadrži i naredne sezone, a odluku o daljim potezima će doneti u danima pred nama".

Podsetimo, prvi meč finala KLS finala igra se u ponedeljak od 20 časova, a Zvezda je domaćin. Šampion Srbije biće tim koji ostvari dve pobede u finalnoj seriji, a crno-beli će biti domaćipni drugog meča, u sredu. Eventualna majstorica na programu je u subotu.

BONUS VIDEO: SVI KAO JEDAN: Igrači i navijači Zvezde zajedno proslavili Kup Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Ako ne zaigra na ovim turnirima, uslediće kazna