ŠTA SE ZAPRAVO DEŠAVA SA KABOKLOM?! Oglasio se legendarni Hrvat i napravio još veću misteriju u vezi sa "nestalim" košarkašem Partizana

Александар Илић
Aleksandar Ilić

01. 06. 2024. u 20:16

BRUNO Kaboklo odlučio je da ne bude deo selekcije Partizana za finalnu seriju KLS, a njegova odluka zbunila je mnoge. Zbog svega se oglasio i selektor Brazila, Aleksandar Aco Petrović.

ШТА СЕ ЗАПРАВО ДЕШАВА СА КАБОКЛОМ?! Огласио се легендарни Хрват и направио још већу мистерију у вези са несталим кошаркашем Партизана

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Kao jedan od razloga za njegov iznenadi odlazak, iz Partizana su u saopštenju naveli "obaveze sa reprezentacijom Brazila". 

Taj deo saopštenja glasio je ovako:

- Centar Partizana Bruno Kaboklo, grubo je tokom jučerašnjeg dana prekršio klupsku disciplinu i svojevoljno napustio tim pred finale Superlige Srbije. Igrač je bez dozvole kluba i bilo kakvog obaveštenja otputovao za Orlando, navodno zbog obaveza u nacionalnom timu Brazila.

Tu ništa čudno ne bi bilo da se reprezentacija Brazila ne priprema u Letoniji, tačnije u Rigi. 

Nedugo potom na društvenim mrežama se oglasio upravo kormilar "karioka". 

On je na  pojasnio da snažni centar trenutno nema obaveze sa reprezentacijom čiji je on selektor.

- S obzirom na novonastalu situaciju sa Kaboklom i Partizanom, mogu vas samo informisati, da on i Jago imaju obavezu da se jave na pripreme brazilske reprezentacije, isti dan a po završetku obaveza u srpskom prvenstvu - napisao je Petrović.

Umesto da donesu razjašnjenje, saopštenje Partizana i selektora Brazila doneli su nove nedoumice i dileme. 

Jedno je samo sigurno, sudeći po tvrdnji crno-belih:

Bruno Kaboklo je svojevoljno napustio Partizan. Gde je otišao i zašto, ostaje da se razjasni, ali po svoj prilici ljubitelji košarke ga neće gledati u finalu prvenstva Srbije protiv Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014? 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru