SRBIN IZBAČEN IZ TIMA! Oglasio se trener Barselone i otkrio zašto je precrtao Nikolu Kalinića

Novosti online

03. 06. 2024. u 08:00

Barselona je izgubila u seriji protiv Real Madrida u polufinalu ACB lige, a prema pisanju španskih medija, srpski igrač Nikola Kalinić odstranjen je iz tima.

СРБИН ИЗБАЧЕН ИЗ ТИМА! Огласио се тренер Барселоне и открио зашто је прецртао Николу Калинића

Foto: Evroliga

Kalinić je odstranjen posle svađe sa trenerom Rožeom Grimauom, a već neko vreme je na udaru navijača Barselone, kao i većine medija koji prate ovaj klub i nema sumnje da će nekadašnji srpski reprezentativac napustiti Katalonce na kraju sezone.

Kako se pominjao kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, ova informacija svakako može da obraduje navijače kluba sa "Malog Kalemegdana".

A nakon meča u kome je Real Madrid savladao Barselonu 95:92, oglasio se i trener Katalonaca Rodžer Grimau i otkrio šta se desilo sa Kalinićem. 

- Tako je moralo da bude. Želeo sam Paulija u timu - kratak je bio Grimau i onda se posvetio analizi sezone. 

- Sezona je gotova, eliminisani smo. Uložili smo veliki napor, ali nismo uspeli. Teško je, postigli su veliki broj poena, pronašli lake poene. Sve što smo uradili loše oni su kažnjavali - dodao je trener Barselone.

I generalni menadžer Katalonaca Huan Karlos Navaro prokomentarisao je situaciju sa Kalinićem.

- Moramo da napravimo promene jer nismo postigli ciljeve. Moramo da razmislimo i razgovaramo sa njim. Nije sve bilo zbog trenera, bez sumnje. Neki igrači nisu bili na visini zadatka, nismo ni mi - kaže Navaro i dodaje:

- Već neko vreme nije mu bilo dobro na terenu, verovali smo da je to što smo morali da učinimo, želeo sam da imam Oriola Paulija u timu.

BONUS VIDEO: VELIKI PEH: Ovako se Nikola Topić povredio na večitom derbiju Zvezda - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SRBINU SE CEPA SRCE: Žarko Lazetić protiv svog TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

SRBINU SE "CEPA SRCE": Žarko Lazetić protiv "svog" TSC-a bije bitku za plasman u Ligu Evrope

TSC i Makabi iz Tel Aviva ukrštaju koplja u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope, a u centru pažnje je srpski trener Žarko Lazetić koji je letos preuzeo izraelskog prvaka nakon što je prethodne tri godine uspešno vodio ekipu iz Bačke Topole. Zbog rata u Izraelu, večerašnji susret biće odigran na "Haladaš stadionu" u Sombathelju, gde je Makabi zvanični domaćin na evropskim utakmicama.

22. 08. 2024. u 07:38

Komentari (0)

JANIK SINER DVAPUT PAO NA DOPING TESTU, A DOZVOLJENO MU DA IGRA! Skandal kakav tenis ne pamti! Ovo je nečuveno!