LAZAREVIĆ I NANELI DISKVALIFIKOVANI: ABA liga ne prašta, stigle žestoke sankcije

Novosti online

03. 06. 2024. u 13:24

Disciplinski sudija ABA lige Hrvoje Vidan privremeno je danas suspendovao na tri utakmice košarkaša Partizana Džejmsa Nanelija i igrača Crvene zvezde Stefana Lazarevića zbog tuče uoči trećeg meča finala plej-ofa regionalnog takmičenja.

ЛАЗАРЕВИЋ И НАНЕЛИ ДИСКВАЛИФИКОВАНИ: АБА лига не прашта, стигле жестоке санкције

FOTO: ABA liga/Drgana Stjepanović

U saopštenju ABA lige se dodaje da su Naneli i Lazarević kažnjeni i novčano sa po 20.000 evra.

Tuča se dogodila 19. maja u Beogradskoj areni kada su se igrači Partizana i Crvene zvezde mimoilazili prilikom smene ekipa na šuterskom treningu.

Lazarević je tom prilikom zadobio povredu zbog koje nije igrao na trećem meču finala plej-ofa ABA lige, dok je trener Partizana Željko Obradović odlučio da Naneli propusti ovaj duel.

Oba kluba su potom razmenila nekoliko saopštenja u kojima tvrde da je protivnički igrač kriv za incident.

ABA liga je saopštila danas da je Partizan novčano kažnjen sa 21.500 evra zbog loše organizacije trećeg meča finala plej-ofa protiv Crvene zvezde.

Crvena zvezda je savladala Partizan rezultatom 82:76 u trećem meču finala plej-ofa ABA lige i serijom 3:0 u pobedama osvojila regionalno takmičenje.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO