APEL ZA NAVIJAČE: KK Partizan se oglasio pred duel sa Crvenom zvezdom

Filip Milošević

04. 06. 2024. u 16:01

Košarkaši klub Partizan dočekaće u sredu Crvenu zvezdu u okviru druge utakmice finala Košarkaške lige Srbije, a klub je uputio apel svim navijačima kojima su crno-bele boje u srcu pred ovaj meč.

АПЕЛ ЗА НАВИЈАЧЕ: КК Партизан се огласио пред дуел са Црвеном звездом

M. Vukadinović

– U sredu, 5. juna, crno-beli igraju poslednji meč pred svojim navijačima u sezoni 2023-24. U Beogradskoj areni, Partizan dočekuje Crvenu zvezdu od 20 časova, u drugoj utakmici finala plej-ofa Superlige Srbije.Trenutni rezultat je 1:0 u korist rivala, a titulu prvaka Srbije osvojiće tim koji prvi zabeleži dve pobede.

–Sutrašnja utakmica, prilika je da pod svodovima Beogradske arene ekipa Partizana izbori „majstoricu“ i tako za subotu zakaže finalnih 40 minuta borbe za titulu! KK Partizan poziva navijače da još jednom ispune Beogradsku arenu i pomognu svom timu.Glasna podrška, bez ubacivanja predmeta u teren i vređanja bilo koga!

–Ulazi u dvoranu, biće otvoreni od 18 časova, a Klub poziva navijače da zbog pojačanih bezbednosnih mera, dođu na utakmicu ranije.U sezoni na izmaku, neke zajedničke želje nisu ostvarene, ali Partizan nikada ne odustaje! Hajde da zajedno izborimo pobedu i vratimo plej-of seriju u „Pionir“. Korak po korak, poen po poen, do konačnog preokreta i trofeja!Budi uz Partizan!

BONUS VIDEO: MUK U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde u finišu meča srušio Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru