"EJ, ISTORIJSKIH 7:0!" Nebojša Čović stao pred kameru i reagovao na bes Željka Obradovića (VIDEO)

Novosti online

05. 06. 2024. u 12:48

Crvena zvezda i Partizan su se sastali u ponedeljak u prvoj utakmici finala KLS lige, a dramatičan kraj ovog meča, pre svega ishod - nije bio jedina tema obraćanja stratega crno-belih Željka Obradovića, zbog čega je (ali i ne samo zbog toga) rešio da reaguje prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović.

ЕЈ, ИСТОРИЈСКИХ 7:0! Небојша Човић стао пред камеру и реаговао на бес Жељка Обрадовића (ВИДЕО)

Youtube / KK Crvena zvezda

Podsetimo, Crvena zvezda je u istinskom trileru pobedila Partizan i povela sa 1-0 u finalnoj seriji koja se igra na dva trijumfa.

Uz reči kao što su "To je tortura", Željko Obradović je govorio o onome što preživljava kapiten Partizana Kevin Panter, u mečevima sa Zvezdom, ali je govorio i o razlici u suđenju u Evroligi i na domaćoj sceni, o čemu, po njemu, svedoči i razlika na tabeli, odnosno gde je ko od "večitih rivala" završavao ove dve sezone u evroligaškom društvu.

Zbog toga su se desile dve reakcije iz tabora crveno-belih. Najpre,

Saopštenje KK Crvena zvezda

„KK Crvena zvezda nakon vođstva od 1:0 u finalnoj seriji, sedme uzastopne pobede u duelima sa ekipom Partizana, uviđa (kao i većina objektivne sportske javnosti) da se opet, sada već i neskriveno skreće pažnja sa potpuno zasluženo izvojevane pobede našeg tima neodmerenim izjavama, izgovorima i alibijima. Smatramo licemernim da uz brojne izgovore, moralne pridike dele oni koji ligu zemlje u kojoj žive i rade (i od koje dobijaju ogromnu finansijsku pomoć) nisu igrali poslednje dve sezone – bez ikakvih kazni i posledica!

Kao klub smo izuzetno nezadovoljni suđenjem u prvoj utakmici finala, u kojoj je naš prvi tim teško oštećen. Očigledno je da je „tortura“ kojoj su izložene srpske sudije od strane trenera i sportskog direktora, i koja traje već mesecima, počela da „daje rezultate“.

KK Crvena zvezda aktuelni osvajač Kupa Radivoj Korać i ABA lige, očekuje u sredu uveče normalne uslove za igru u svakom smislu, na terenu i oko njega“.

Ali to nije bilo sve...

Uz saopštenje, „povodom svih dešavanja u prvoj utakmici i nakon nje, a pred drugi duel finala, zvezdaškoj i objektivnoj košarkakoj javnosti“ obratio se predsednik crveno-belih Nebojša Čović, a njegovu nesvakidašnju „najavu“ drugog meča finala možete pogledati u video-snimku koji sledi:

Druga utakmica na programu je ove srede u crno-beloj areni: Partizan će biti domaćin od 20 časova u najvećoj srpskoj dvorani, a eventualna majstorica bila bi odigrana u subotu.

BONUS VIDEO: SVI KAO JEDAN: Igrači i navijači Zvezde zajedno proslavili Kup Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (1)

DVA PROROČANSTVA KOJA SU JOJ OBELEŽILA ŽIVOT: Oba su se ostvarila, a kada se seti jednog uvek se rasplače