KK Crvena zvezda oglasio se saopštenjem nakon večerašnje utakmice koja je prekinuta zbog pogrdnog skandiranja sa tribina, a prenosimo ga u celosti.

Komentari (8)

Titty Mcboob

06.06.2024. 02:31

Haha pa naravno, cim nece na terenu onda aide I na mufte. Kada vi vredjate onda je sve okej ali cim neko vas onda eto problem. Ja kao navijac KK PARTIZAN predlazem da ciganiji damo sve nase trofeje i da javno kazemo da su oni osvajali trofeje kada sport nije ni postojao, ipak nije prvi put da hoce nezasluzene trofeje

marko

06.06.2024. 07:47

Postovani Predsednice Vucic vreme je da zavrnete slavinu ukinite davanja i jednima i drugima ostavite ih bez para nemojte da placamo uvrede nase zemlje i njenih gradana.Nije ovaj narod to zasluzio.Takvima je mesto na livadama i smetilistima i nigde drugde.Tv prenos je najbolji dokaz svega sto se tamo dogadalo i ne treba veci dokaz od toga.A njihova saopstenja mogu da zalepe po kucnim WCima njihovih stanova i kuca.Te podele medu navijacima su izasle iz okvira sportskog pa vas molim recite im Dosta je bilo.Molim Vas.

Darko

06.06.2024. 08:21

Samo treba da se vide pravila Koje su sankcije kad samovoljno napustas teren,u pravilima je precizno naglaseno da sudije su te koje napustaju teren u slucaju prekida utakmice . To je ono kad obraza nemas

Boki 61

06.06.2024. 08:45

Ajde kme kme. Koga briga za vasu titulu koju cete uzeti za zelenim stolom. Ni prva ni poslednja. I u fudbalu se kitite titulom za koju prvenstvo nije ni odigrano. Mnogo ste fini.