ZVANIČNO! Zvezda je šampion Srbije, večeras slavlje sa navijačima

Novosti online

06. 06. 2024. u 14:30

Sada je i zvanično. Crvena zvezda odbranila je titulu prvaka Srbije.

ЗВАНИЧНО! Звезда је шампион Србије, вечерас славље са навијачима

FOTO: Tanjug/ Marko Đorđević (STF)

Druga utakmica finalne serije protiv Partizana registrovana je službenim rezultatom 20:0, što dalje znači da su crveno-beli i drugi put slavili u finalnoj seriji.

Crveno-beli su objavili da će večeras sa navijačima u Pioniru proslaviti novu titulu.

- KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da će ceremonija dodele pehara šampionu Srbije i medalja, biti organizovana u četvrtak, u 19 časova, u hali „Aleksandar Nikolić“. Naš klub je u četvrtak u 14 časova dobio i zvaničnu odluku Košarkaške lige Srbije da je druga utakmica finala koja nije završena u sredu uveče u Beogradskoj areni, registrovana prema propozicijama takmičenja službenim rezultatom 0:20 za KK Crvena zvezda Meridianbet, koji je time i deveti put uzastopno postao šampion naše zemlje i zaokružio izvanrednu sezonu trećim peharom! Svi zainteresovani Zvezdaši mogu prisustvovati ovoj ceremoniji u četvrtak uveče od 19 časova, a ulaz u halu biće omogućen na tribinama C i D - piše u saopštenju Zvezde.

Proglašen je i najbolji igrači, odnosno najbolji strelac. Oba priznanja otišla su na adresu Dejana Davidovca.

Ako je potrebno podsećati, drugi meč serije prekinut je na 7,55 minuta pre kraja treće četvrtine, pri vođstvu Partizan 57:45, a sve zbog uvreda sa tribina. Sudije su dva puta opomenule navijače Partizana da prestanu, posle trećeg puta su se povukli u svlačionicu.

Kada se Arena ispraznila, košarkaši Crvene zvezde su se vratili na teren, Partizanovi nisu. Posle 15 minuta čekanja, prvi sudija Uroš Nikolić je svirao kraj. Dan kasnije, pošto su dobili izveštaj delegata u kancelariji KLS su registrovali meč službenim rezultatom 20:0 za nove-stare šampione.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (6)

SRPSKI FUDBALERI OVAJ VELIKI HIT SLUŠALI U SVLAČIONICI: Pevačica se odmah oglasila - Svim srcem uz naše momke (FOTO)